sâmbătă, 9 februarie 2013

bredent Group la "International Dental Show 2013"


bredent Group

O soluție competentă și completă pentru multe probleme și provocări
images: MDT Oliver Heinzmann, Heppenheim


În cadrul IDS 2013, bredent Group va prezenta, pe o suprafață care măsoară aproximativ 440 m², inovații legate de produse, sisteme de soluții și concepte de tratament pentru numeroase probleme și provocări care apar în viața de zi cu zi a medicilor implantologi și a tehnicienilor dentari.
Cele două domenii ale bredent Group, care se completează simbiotic, converg sub motto-ul: "Soluții perfecte pentru protetica pe implant datorate materialelor și tehnologiilor inovatoare" subliniind astfel poziția companiei de lider pe piața proteticii pe implant.
Satisfacția pacienților este rezultatul echilibrării performanțelor dobândite și percepute de către aceștia, evaluarea lor bazându-se, în general, pe restaurarea protetică pe implant, deoarece pot aprecia direct caracteristicile funcționale și estetice.
Cele două domenii ale bredent Group, care se completează simbiotic, converg sub motto-ul: "Soluții perfecte pentru protetica pe implant datorate materialelor și tehnologiilor inovatoare" subliniind astfel poziția companiei de lider pe piața proteticii pe implant.
Datorită materialelor și tehnologiilor inovatoare, bredent Group oferă soluții competente complete pentru numeroase cazuri în implantologia chirurgicală, protetica pe implant și protezarea convențională, care aduc pacienților fericirea și mulțumirea pe termen lung.
  1. chirurgie minim invazivă | deschizător de drum în protetica pe implant
  2. evită augmentările | garantează estetica
  3. reduce complicațiile | are un rol esențial în profilaxie | reduce costurile
  4. fabricare | individualizare | digitalizare a întregului flux de lucru
bredent Group dezvoltă produse, sisteme și concepte de tratament care permit stomatologilor și tehnicienilor dentari să producă cu un bun raport calitate-preț proteze dentare igienice și estetice într-un timp mai scurt și să obțină astfel plus valoare. În acest sens, bredent Group aspiră să fie un partener competent tehnic, inovator și de încredere pentru clienții săi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu