joi, 5 iunie 2014

Peste 10 de ani de existenţă pentru SKY implant system - Schimbarea sigură spre succes

Gama de Implanturi Dentare de la bredent


Schimbarea continuă combinată cu adaptarea la cerinţele utilizatorilor conduce către succes. Sistemul de implant dentar german a fost sistematic îmbunătăţit şi este un exemplu perfect pentru acest principiu, dată fiind dezvoltarea în 2002 de către Star Group International, care a fost fondată de Prof. Dr. (NY) Manfred Lang şi cooperarea cu bredent-medical. Caracteristicile inovatoare au fost întotdeauna bazate pe rezultatele curente ale cercetării ştiinţifice şi cerinţele utilizatorilor, pentru a putea oferi pacienţilor restaurări dentare de cea mai bună calitate. Aceste noi caracteristici sunt toate bazate pe principiile şi calităţile din ADN-ul sistemului de implant dentar SKY - uşurinţa în utilizare, claritate şi eficienţă economică.

Îmbunătăţirea implantului cu suprafaţa Osseo Connect® (OCS®), prin sablare şi tratament acid la înaltă temperatură, a fost un pas important pentru a îndeplini cerinţele ştiinţifice privind atât osteointegrarea cât şi conectarea cu ţesuturile moi. Cu implanturile dentare SKY classic şi blueSKY, sistemul de implant SKY include acum două modele de implant pentru a obţine rezultate clinice perfecte atât pentru situaţiile care impun ca poziţia implantului să fie supracrestal cât şi pentru cele în care poziţia izocrestală este optimă, în conformitate cu situaţia clinică.

Restaurările nemetalice pot fi realizate datorită whiteSKY, un implant dentar din dioxid de zirconiu de stadiul 1, dintr-o singură bucată. Familia de implanturi dentare este completată de mini1SKY, implant cu diametrul redus, tot un implant de stadiul 1, cu attachment sferic, și mini2SKY, un implant de stadiul 2, cu bont şi torx ca dispozitiv antirotaţional, sau SKY Locator®. O trusă unică de inserare a implanturilor dentare pentru toată familia SKY ușurează munca pentru echipa chirurgicală.

Prin introducerea SKY fast & fixed, o referință în ceea ce privește un tratament cu implanturi dentare eficient pentru "generaţia 50 plus", adică pacienţii care se confruntă cu perspectiva edentaţiei totale, dar simt că sunt prea tineri pentru o proteză mobilă. Mai mult decât atât, cu SKY fast & fixed, a fost posibilă combinarea punctelor forte ale bredent Group şi a conceptului terapeutic în conformitate cu motto-ul "Chirurgie şi protezare - totul, de la o singură sursă". Utilizatorii primesc un sistem testat şi care se completează perfect, ce poate fi integrat cu succes în practică încă de la început. Mai mult de 5000 de pacienţi mulţumiţi şi fericiţi confirmă succesul acestui concept terapeutic.

În cooperare cu utilizatorii, bredent Group va continua să dezvolte concepte complexe terapeutice pe care le va poziţiona cu succes pe piaţă, pentru pacienţii tineri cu accent pe restaurările unidentare, precum şi pentru pacienţii în vârstă care au nevoie de îmbunătăţirea retenţiei restaurărilor detaşabile.

Cu un total de mai mult de 300.000 de implanturi dentare, în 10 ani, SKY se numără printre sistemele de implant dentar ce s-au impus în mai mult de 20 de ţări, locul fruntaş din clasamente fiind confirmat în mod repetat în publicaţii ştiinţifice importante. Prin urmare, ne simţim bine pregătiţi pentru a face faţă provocărilor din următorii 10 ani.

#ImplantDentar #bredent

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu