miercuri, 9 iulie 2014

Implantul dentar mini1SKY – Flexibil, sigur, minim invaziv

Știați că pacienții aflați la vârsta senectuții pot avea o viață de calitate beneficiind de avantajele fixări lucrărilor protetice pe suport de implanturi?


Toate testele și studiile clinice au arătat că problemele de potrivire a restaurărilor protetice reduc considerabil calitatea vieții pacienților.

Edentația îndelungată duce la îngustarea crestei osoase, problemă cu care se confruntă foarte multe persoane trecute de vârsta de 70 de ani. În cele mai multe cazuri, starea generală de sănătate a acestor pacienți nu permite tratamentul chirurgical major. Folosind implanturile miniSKY, chiar și aceștia pot beneficia de tratament fără a mai fi nevoie de o serie de alte proceduri medicale precum adiția de os, deoarece implanturile au dimensiuni miniaturale, astfel încât inserarea lor este minim invazivă. În numeroase cazuri nu este nevoie decât de o mică incizie pentru a controla lățimea osului.
Sistemul de implant dentar miniSKY beneficiază de un design modern, este simplu de protezat și reprezintă o soluție ideală la problema fixării sigure a protezei dentare. În plus, suprafața Osseo Connect® (OCS®), obținută prin sablare și tratament acid la înaltă temperatură, garantează cerințele științifice privind atât osteointegrarea cât și conectarea cu țesuturile moi. 


Beneficiile tratamentului cu acest sistem de implant dentar sunt imediate, retenția lucrării protetice este îmbunătățită chiar din faza de vindecare. Rezultatul: la încheierea perioadei de tratament pacientul este cu adevărat fericit, putând să mănânce, să vorbească și să se bucure de viață fără nicio limitare. #ImplantDentar #bredent

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu